Rulouri de dovlecei gratinati

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2010 | 6650 vizualizari

 

este o retat foarte buna si pt diete ....cu putine calorii

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 250 piept curcan feliat (5-6 feliute mai mici)
  • sare
  • piper
  • 200 ml pasta de tomate
  • 3-4 dinti usturoi
  • 2 linguri cascaval ras-optional
  • 2 linguri ulei masline
  • scobitori

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de dovlecei gratinati:

Se curata dovlecelul ,se taie pe lung fasii, care se condimenteaza cu sare si se prajesc pe gratar 2 minute pe ambele parti .

Pieptul de curcan se prajeste pe gratar si el condimentet cu sare si piper, apoi se taie in fasii de latimea dovlecelului si lungime cat e............nu are importanta

Cand totul e gata se ia o feliuta de dovlecel prajit se pune o feliuta din  pieptul de curcan se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.

Pasta de tomate se amesteca bine cu usturoiul pisat marunt si putina sare.

Se unge un vas de yena cu 1 lingura de ulei apoi se pun rulourile de dovlecel ,se pune pasta de tomate amestecata cu usturoi peste dovlecei ,apoi cascaval ras si se da vasul la cuptor pentru 15 minute la 160 grade.

Sunt super buni si foarte sanatosi

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de dovlecei gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
SPARANGHEL GRATIN